FOODORA - RABATTKODE TRYKK HER http://bit.ly/foodoraRabattkode

Dette er på ingen måte et sponset innlegg, men laget på eget initiativ. Jeg liker å teste ut nye produkter og tjenester som del av det å bli bedre selv. Om du kunne tenke deg å teste applikasjonen Foodora, som er en app som hjelper deg å få levert restaurantmat rett hjem, kan du få 100kroner i rabatt ved å bruke linken http://bit.ly/foodoraRabattkode. Når du har klikket på linken og lastet ned Appen får du 100kr rabatt på din ordre.

HVORFOR FOODORA?

Da er det klart; også Foodora velger å lansere i Tromsø bare to måneder etter leveringstjenesten Wolt gjorde det samme.
Så, hva er Foodora og Wolt? Jo, det applikasjoner som hjelper deg med å få levert mat rett hjem fra flere restauranter enn de få som frem til nå har levert, og da gjerne kun pizzarestauranter. Dette gjør at alle restauranter som selv ikke har mulighet til å ha utkjøring av sin mat nå får hjelp til dette.

Etter at Wolt lanserte tilbudet i Tromsø har det kommet mer og mer reklame for Foodora og at de søker sjåfører i Tromsø før de nå har bekreftet at de kommer, men ikke helt vet hvordan dato. Så snart dette er klart vil jeg lage en liten testbestilling lik den jeg gjorde for Wolt, så får vi sammenlignet de.

Ønsker du å teste ut applikasjonen kan du få 100kr i rabatt (bruker du linken til rabattkoden http://bit.ly/foodoraRabattkode så får du 100kr i rabatt).

TESTBESTILLING - TBA

I dag skal jeg jobbe sent, så tenker å teste Foodora for første gang. Herregud dette er moro! Føler meg som et lite barn her jeg skal gjøre noe så crazy som å bestille mat.
Jeg går inn i appen hvor det i skrivende stund (18.juni 2019) totalt er 11 ulike restauranter som leverer i Tromsø. Det første som slår mot meg er fristende bilder av burgere og jeg er solgt. Bildene er i applikasjonen ser svært tiltalende ut og man kan ikke annet enn å bli sulten av å se dette. Applikasjonen og bildene slår meg som vell gjennomført og fine, tilsynelatende proffe produktbilder - i alle fall for et utrent fotograf-øye. I og med at jobben min er naboen til Blå Rock går valget på restauranten Burgr. Blant deres åtte burgere lot jeg meg friste av “Bullet Bill” til 162kr. Jeg velger å få maten levert og estimert leveringstid er rundt 40min (kl.15:56). Jeg legger inn min adresse og siden dørene på kontoret er låst legger jeg inn instruksjoner til kurèrer om at han/hun må ringe meg når de er utenfor. Utkjøringen koster 49kr, så totalt 221kr. I og med at jeg brukte linken http://bit.ly/foodoraRabattkode fikk jeg 100kr rabatt og betalte nå 121kr!

Når bestillingen er gjort kommer det opp en beskjed om at min bestilling vil ta 25-55min å levere. Det går ikke mange sekundene før jeg får beskjed om at en person har sett min bestilling (shit dette er kult!) og tiden estimeres nå mer spesifikt til 31minutter (kl.15:59). Jeg kan følge med på en klokke som tikker nedover, så det kommer ikke til å bli gjort så mye her mens jeg venter.

Når det er 22 minutter igjen dukker det opp en bil på kartet - som da er min kurérer som skal levere maten til meg. Jeg kan følge bilen hans mens den kjører. 14 minutter etter jeg gjorde min bestilling, Kl.16:13, plinger det om at “Din bestilling vil snart bli levert”. Nå har kurereren overtatt maten min. Jeg følger nøye med ettersom bilen nærmer seg meg. I og med at jeg følger med går jeg ned for å ta i mot min kurerer når han ankommer. Han ringer meg når han er utenfor (som jeg ba om siden når jeg bestilte) og klokken er 16:18. 19minutter (!) etter at jeg bestilte mat i applikasjonen er hans røde bil utenfor jobben min hvor han leverer min burger.

Dette er rimelig fantastisk!

Maten smakte fortreffelig!
Når leveringen er gjort får jeg også mulighet i applikasjonen til å rate hva jeg synes om den (fryktelig, dårlig, meh, bra eller fantastisk) samt at jeg kan komme med kommentarer. Det samme kan jeg også gjøre om maten.
Jeg vet ikke helt hvordan de bruker denne informasjonen, men i applikasjonen ser jeg at ulike restauranter har en score. Eksempelvis har restauranten Kala 8,8, mens Blå Rock har 8,6 og Pizza Kiosken (skrevet som to ord…) hele 9,8. Vet ikke helt hvordan overgangen fra “Fryktelig, Dårlig, Meh, Bra eller Fantastisk” omgjøres til tall, men går utifra at det er en sammenheng der.

Så alt i alt - dette er et fantastisk konsept og spesielt for oss Nordboere som ikke har hatt denne muligheten før. Som gründer er dette også en fantastisk mulighet for alle mindre restauranter som ikke har mulighet til å levere sin mat selv. Disse får nå et helt nytt marked og kan nå ut større enn kun ved å ha sin fysiske restaurant. For foreldre er det en fin mulighet på kvelder og for de som er på byen kan jo dette være en life saver dagen derpå ;)

Som dere skjønner er jeg full av lovord og dette er første, men garantert ikke siste gang jeg bestiller her!

★★★★★★ - Fantastisk

DE ULIKE RESTAURANTENE SOM KAN LEVERE I TROMSØ VIA FOODORA PER 18.06.2019

Screen Shot 2019-06-14 at 14.45.55.png

Kunne tenke deg å teste Foodora kan du få 100kroner i rabatt ved å bruke linken / rabattkoden http://bit.ly/foodoraRabattkode.


📷 Alle bilder er hentet fra Foodora sin hjemmeside 14.juni 2019.