WOLT - RABATTKODE ANDREASNILSEN

Dette er på ingen måte et sponset innlegg, men laget på eget initiativ. Jeg liker å teste ut nye produkter og tjenester som del av det å bli bedre selv. Om du kunne tenke deg å teste applikasjonen Wolt, som er en app som hjelper deg å få levert restaurantmat rett hjem, kan du få 100kroner i rabatt ved å bruke rabattkoden / promokoden ANDREASNILSEN. Når du laster ned Appen og registrerer deg som ny bruker legger du inn promokoden ANDREASNILSEN eller så kan du gå inn på “meg” nederst til høyre i applikasjonen og velge “Angi promokode” og skrive inn ANDREASNILSEN - da får du 100kr rabatt på din ordre.

HVORFOR WOLT?

Endelig er det mulig å få levert mat rett hjem fra flere restauranter enn de få som frem til nå har levert, og da gjerne kun pizzarestauranter. I motsetning til andre storbyer hvor det også er mulig å få levert mat rett hjem (Just Eat, Foodora og lignende) har vi nå omsider fått et alternativ i Tromsø; nemlig applikasjonen Wolt.
Wolt er et finsk selskap som ble stiftet i 2014 og og er en tjeneste som gjør det mulig at “alle” restauranter kan levere mat direkte hjem til deg. I og med at de er finsk leverer de naturlig nok til flest byer i Finland. De leverer dog også til flere byer i de Norge (Trondheim, Stavanger og Tromsø), Sverige (Stockholm, Ørebro, Västerås, Lindköping ++) og Danmark (København, Aarhus, Odense, Ålborg ++). I tillegg finner du også i andre byer som Riga, Budapest, Praha, Tel Aviv, Beograd, Gdansk, Warszawa etc. Totalt 53 byer i følge nettsidene (per 14.juni 2019).

I juni florerte det med reklame for at Wolt skulle starte opp i Tromsø og i dag, 14.juni, leverer de sine første måltider hjem til sultne Tromsøværinger. I skrivende stund er det 11 restauranter som er tilsluttet applikasjonen (se bilder nederst) og prisene for maten er den samme som om var på deres restaurant. I tillegg kommer et leveringsgebyr som per dags dato er på 49kr for de nærmeste bestillingene og så øker det for jo lengre unna! Så benytter du deg av rabattkoden ANDREASNILSEN sparer du både den og får 51kr ekstra til å kjøpe mat for. Så en Mario Burger hos Tromsø-restauranten “Bugr” med levering koster da 81kr(!).

Wolt tok turen inn på FLOW ved lansering og viste stolt frem sin applikasjon og denne tjenesten er utvilsomt noe vi har manglet her i byen. Det som jeg personlig liker best er den finfine muligheten “alle” restauranter har til å nå også kunne levere maten. Der mange ikke har hatt mulighet, kapasitet og/eller råd til å kjøpe/lease egne biler vil de nå kunne levere ved hjelp av Wolt. Dette er en fin mulighet for ekstra bestillinger og en ekstra fot å stå på i tillegg til besøkende i restauranten.

Ønsker du å teste ut applikasjonen kan du få 100kr i rabatt (bruker du rabattkoden / promokoden ANDREASNILSEN så får du 100kr i rabatt).

TESTBESTILLING - 18.juni 2019

I dag skal jeg jobbe sent, så tenker å teste Wolt for første gang. Herregud dette er moro! Føler meg som et lite barn her jeg skal gjøre noe så crazy som å bestille mat.
Jeg går inn i appen hvor det i skrivende stund (18.juni 2019) totalt er 11 ulike restauranter som leverer i Tromsø. Det første som slår mot meg er fristende bilder av burgere og jeg er solgt. Bildene er i applikasjonen ser svært tiltalende ut og man kan ikke annet enn å bli sulten av å se dette. Applikasjonen og bildene slår meg som vell gjennomført og fine, tilsynelatende proffe produktbilder - i alle fall for et utrent fotograf-øye. I og med at jobben min er naboen til Blå Rock går valget på restauranten Burgr. Blant deres åtte burgere lot jeg meg friste av “Bullet Bill” til 162kr. Jeg velger å få maten levert og estimert leveringstid er rundt 40min (kl.15:56). Jeg legger inn min adresse og siden dørene på kontoret er låst legger jeg inn instruksjoner til kurèrer om at han/hun må ringe meg når de er utenfor. Utkjøringen koster 49kr, så totalt 221kr. I og med at jeg brukte rabattkoden ANDREASNILSEN og fikk 100kr rabatt betalte jeg nå 121kr!

Når bestillingen er gjort kommer det opp en beskjed om at min bestilling vil ta 25-55min å levere. Det går ikke mange sekundene før jeg får beskjed om at en person har sett min bestilling (shit dette er kult!) og tiden estimeres nå mer spesifikt til 31minutter (kl.15:59). Jeg kan følge med på en klokke som tikker nedover, så det kommer ikke til å bli gjort så mye her mens jeg venter.

Når det er 22 minutter igjen dukker det opp en bil på kartet - som da er min kurérer som skal levere maten til meg. Jeg kan følge bilen hans mens den kjører. 14 minutter etter jeg gjorde min bestilling, Kl.16:13, plinger det om at “Din bestilling vil snart bli levert”. Nå har kurereren overtatt maten min. Jeg følger nøye med ettersom bilen nærmer seg meg. I og med at jeg følger med går jeg ned for å ta i mot min kurerer når han ankommer. Han ringer meg når han er utenfor (som jeg ba om siden når jeg bestilte) og klokken er 16:18. 19minutter (!) etter at jeg bestilte mat i applikasjonen er hans røde bil utenfor jobben min hvor han leverer min burger.

Dette er rimelig fantastisk!

Maten smakte fortreffelig!
Når leveringen er gjort får jeg også mulighet i applikasjonen til å rate hva jeg synes om den (fryktelig, dårlig, meh, bra eller fantastisk) samt at jeg kan komme med kommentarer. Det samme kan jeg også gjøre om maten.
Jeg vet ikke helt hvordan de bruker denne informasjonen, men i applikasjonen ser jeg at ulike restauranter har en score. Eksempelvis har restauranten Kala 8,8, mens Blå Rock har 8,6 og Pizza Kiosken (skrevet som to ord…) hele 9,8. Vet ikke helt hvordan overgangen fra “Fryktelig, Dårlig, Meh, Bra eller Fantastisk” omgjøres til tall, men går utifra at det er en sammenheng der.

Så alt i alt - dette er et fantastisk konsept og spesielt for oss Nordboere som ikke har hatt denne muligheten før. Som gründer er dette også en fantastisk mulighet for alle mindre restauranter som ikke har mulighet til å levere sin mat selv. Disse får nå et helt nytt marked og kan nå ut større enn kun ved å ha sin fysiske restaurant. For foreldre er det en fin mulighet på kvelder og for de som er på byen kan jo dette være en life saver dagen derpå ;)

Som dere skjønner er jeg full av lovord og dette er første, men garantert ikke siste gang jeg bestiller her!

★★★★★★ - Fantastisk

DE ULIKE RESTAURANTENE SOM KAN LEVERE I TROMSØ VIA WOLT PER 18.06.2019

Screen Shot 2019-06-14 at 14.45.55.png

ANDRE SPRÅK
Svenska: Rabattkod / Kampanjkod på svenska är - ANDREASNILSEN
Dansk: Rabatkode / Kampagnekode på dansk er - ANDREASNILSEN
English: Discount Code / Promo Code in English is - ANDREAS NILSEN
Suomeksi: Alennuskoodi / Promo-koodi suomeksi - ANDREAS NILSEN
Eesti keel: Sooduskood / Promo kood eesti keeles - ANDREAS NILSEN
Latviešu valoda: Discount Code / Latvian Promo Code - ANDREAS NILSEN
Kartuli: pasdak’lebis k’odi / kartuli p’romo k’odeksi - ANDREASNILSEN
Magyar: Kedvezmény kód / Promo kód magyarul - ANDREAS NILSEN
Czech: Slevový kód / Promo kód v češtině je - ANDREAS NILSEN
Polski: Kod rabatowy / Kod promocyjny w języku polskim - ANDREAS NILSEN
Ellinikí: Kodikós ékptosis / Ellinikós kodikós prosforás - ANDREAS NILSEN
Hrvatski: Kod popusta / Promo kod na hrvatskom je - ANDREAS NILSEN
Serbian: Kod za popust / Promo kod na srpskom je - ANDREAS NILSEN

Kunne tenke deg å teste Wolt kan du få 100kroner i rabatt ved å bruke rabattkoden ANDREASNILSEN. Når du laster ned Appen og registrerer deg som ny bruker legger du inn promokoden ANDREASNILSEN eller så kan du gå inn på “meg” nederst til høyre i applikasjonen og velge “Angi promokode” og skrive inn ANDREASNILSEN så får du 100kr rabatt på din ordre.


📷 Alle bilder er hentet fra Wolt sin hjemmeside 14.juni 2019.