ØNSKER DU Å BESTILLE FOREDRAG, KURS ELLER WORKSHOPS?

Etter å ha vært på en lang rekke foredrag har jeg irritert meg over hvor lavt nivå det er på de fleste av de. Problemet ligger ikke i innholdet, men i måten man presenterer dette på. Jeg har med tiden blitt spesielt interessert i «kunsten» om å holde foredrag og har etterhvert også laget kurset om «Hvordan bli en bedre foredragsholder«.

Kurset kan legges opp som et dagsforedrag, hvor jeg og Federico Lozano går grundig igjennom ti tips til hvordan bli bedre å holde foredrag.
Den andre måten er igjennom en kursrekke på fire økter. Her må alle deltakerne forberede et 10-15 minutter langt foredrag om et valgfritt tema, et foredrag deltakerne skal jobbe med og forbedre igjennom kursrekken. Alle deltakere vil bli filmet før og etter kursrekken og deltakerne vil få mulighet til å stå og føle på det å stå foran et publikum.

Idebryggeriet er for de som ikke har en forretningside de ønsker å jobbe med. Dette er et konsept hvor vi skal prøve komme opp med så mange ideer som mulig. Dette ved å ta bruk i tenkte tanker, hvor vi bor, hva er vi flink til, hva skjer i verden og tror vi vil påvirke fremtiden? Ja, kommer opp med så mange ideer som mulig. 

Pangstart er en videreføring av idebryggeriet. Har man en ide kan man også hoppe over idebryggeri-fasen. Dette er rett og slett en pangstart på din bedrift. Hvordan kan man fortest mulig komme opp i fart? Utfallet av dette kan være 1) at man fortest mulig ser at dette er noe vi kan jobbe med? Eller 2) så tidlig og så billig som mulig finne ut at denne forretningsideen er ikke noe å satse på. Dette gjøres med flere virkemidler, alt fra enkel Googling, til prototyping, dialog med kunder, spørreundersøkelser, mer prototyping, enda mer prating med kunder og så videre.

De siste årene har jeg holdt en lang rekke foredrag med ulike temaer og pratet for i flere tusen mennesker innen en rekke ulike målgrupper.
Jeg holder foredrag innen mange ulike felt, som;

  • Forretningsutvikling
  • Hvordan bli en bedre foredragsholder
  • Inspirasjon
  • Fra ide – til Moose on the Loose
  • Hackathons

Jeg har fått veldig mye god tilbakemelding for mine foredrag og har holdt foredrag for smågrupper på fem-seks personer og opp til større arrangementer på nesten tusen personer.

Sagt om meg;
«Andreas er en karismatisk person som er lett for publikum å sammenlikne seg med. Han er en vanvittig motiverende foredragsholder, som har bred kunnskap og erfaring om entreprenørskap.»

Fyll ut skjemaet under om du ønsker et foredrag og/eller kurs.

 

Navn *
Navn